Tämä viikko on ollut hyvin vauhdikas koska huomenna kouluumme tulee kansan edustaja Jari Lindström. Joten jouduimme kirjoittamaan hänelle kysymyksiä. Olemme aloittaneet meidän luokan yhteisen blogin joten kannattaa käydä katsomassa  osoitteessa: viidesluokka.vuodatus.net kommentoikaa sinne ja kertokaa mielipiteenne.

En ole pitkään aikaan päässyt tallille enkä ratsastamaan:`(     mutta nyt tänään jaksoin ottaakuvia schleich hevosista ja yhdestä kepparista jolle tein näyttely riimun. siitä tuli aika hieno vaikka itse sanonkin . alla on keppihevoseni kuva ja sukutaulu:)

WP_000848-normal.jpg

"Blakkur Dropi "  suomennos (musta kyynel)

lempinimi: Dropi

sukupuoli: Tamma

ikä: 5.v

rotu: Islanninhevonen

e. Geyfa     i.  Dyfra

säkä: 132 cm

luonne: Dropi on haastava mutta kiltti hevonen.  on hypännyt noin 1 m . koulutaso helppo A. Dropi on om kasvattini eli ei tunti käyttöön. joskus se on ollut vuokrassa ystävälläni. osaa käynnin, ravin ,laukan,töltin ja passin.joskus innostuu liikaa ja saattaa heittää ratsastajan pois selästä . itse sen olen kokenut noin miljoona kertaa. karsinassa kiltti hoitaa mutta laitumelta tullessa se saattaa olla villi, joten sitä pitää taluttaa ketju narulla.

 

 

nyt kuvia  schleich hevosistani

 

WP_000849-normal.jpg

yllä ovat orit black,luigi,rover ja attak +yksi ruuna eli skållan

WP_000853-normal.jpg

yllä ovat tammat mirella,rose,beaty,snow ja vera

WP_000854-normal.jpg

yllä ovat ponit ja varsat snowball,memory,talent,diaplo,wind,star,moon,fire ja paint

WP_000855-normal.jpg

mulla oli noita varsoja kaks mut onneks mun kaveri maalas sen tollaseks se oli ennen rautias ja nyt se on lehmänkirjava clydesale tamma paint  osoite tämän hevosen maalaajan blogiin on: veeranlifee.blogspot.fi

 

 

kiitos kun luitte!  kommentoikaa postauksia:)